HOME » ΕΠΙΚΑΙΡΑ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Κολαστήριο ‘’Η ΕΛΛΑΣ’

Κολαστήριο ‘’Η ΕΛΛΑΣ’

Κολαστήριο ‘’H ΕΛΛΑΣ’’

Aμυγδαλέζα

 

Κάποιοι ακόμα και αυτήν την ώρα θέλουν να ασχολούμαστε με νούμερα και αριθμούς. Με προγράμματα και γέφυρες.

Αλλά κάποιοι μας είπαν πως οι άνθρωποι είναι πάνω απ’ όλα. Κάποιοι φώναζαν για τα απαράδεκτα στρατόπεδα συγκέντρωσης σε όλη την Ελλάδα, με πιο ‘’γνωστά’’ αυτά σε Αμυγδαλέζα και Κόρινθο. Κάποιοι τα αποκαλούσαν κολαστήρια.

Σήμερα αυτοί οι ‘’κάποιοι’’ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…αλλά δηλώνουν αναρμόδιοι. Σήμερα αυτοί οι ‘’κάποιοι’’ επικαλούνται δίχως ντροπή, την γραφειοκρατία ως εμπόδιο για το δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπεια αυτών των χιλιάδων ανθρώπων που κρατούνται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στοιβαγμένοι σε κοντέινερς. Ο ναζισμός δεν τελείωσε στις 25 Ιανουαρίου. Είναι εδώ και αντεπιτίθεται πιό σκληρός από ποτέ.

Η κυβέρνηση, που θέλει να έχει τη τιμή να την αποκαλούμε την πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα, κοιτά αμήχανη, αν όχι ως συνένοχη, να εξακολουθούν να συντελούνται μπροστά στα μάτια της φρικτά εγκλήματα, τα οποία είναι διαχρονικά και ατιμώρητα. Δεν έχει κανένα άλλοθι πλέον. Καμία οικονομική διαπραγμάτευση, κάνενα Eurogroup και καμία Σύνοδος Κορυφής δε μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για μια αριστερή κυβέρνηση (αν υποθέσουμε ότι είναι τέτοια).

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΙΔΙΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Καμιά επιτυχία δε μπορεί να σας καταλογιστεί μετά το σημερινό. Όχι γιατί συνέβη, αλλά γιατί τις 20 πρώτες μέρες της διακυβέρνησής σας προτιμήσατε να ασχοληθείτε κι εσείς με αριθμούς… αυτούς που τόσο χλευάσατε, πριν σας δώσει ο λαός την εξουσία. Αφήσατε το ΑΙΣΧΟΣ, ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ που λέγεται ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, να συνεχίζεται και χρεώνεστε ΗΔΗ 2 νεκρούς.

Η ζωή, σκοντάφτει για σας στην γραφειοκρατία. Για μας, η παρουσία σας στη κυβέρνηση, σκοντάφτει στην αξιοπρέπεια, στην ελευθερία και στους ανθρώπους σε όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Μαντέψτε ποιός θα παραμείνει πού και για πόσο ακόμη.

 

πηγή

Translate »